Amazon Quiz Contest All Answers Today 27th June 2020: Answer the Questions and Stand A Chance To Win OnePlus TV - Mangalwedha Times

Breaking

Saturday, June 27, 2020

Amazon Quiz Contest All Answers Today 27th June 2020: Answer the Questions and Stand A Chance To Win OnePlus TV


Amazon Quiz Contest All Answers Today 27th June 2020: Answer the Questions and Stand A Chance To Win OnePlus TV

Amazon Quiz Answers, Amazon App Quiz Contest Answers, Amazon Today 27th June 2020 Quiz Answers

Amazon Is Back With Another Quiz Contest 'Amazon Pay Quiz Contest' In Which users have to answer the questions and stand a Chance to Win OnePlus TV. All Amazon Quiz Answers For 27th June 2020 Updated Below. Offer Is Valid For All Amazon Users. Read And Follow Below Mention Steps To Avail Amazon Quiz Contest.


Amazon Today Quiz Answers [27th June 2020, 8AM To 12PM]

Answer The Questions and Stand a Chance to Win OnePlus TV



Q1. Raja Parba, where Mother Earth is celebrated, is a festival in which Indian state?

Ans- Odisha

Q2. Which space probe team recently won the highest award by the International 
Astronautical Federation (IAF) – the 2020 IAF World Space Award?

Ans- Chang’e-4

Q3. Bulbbul is a Hindi language horror film, from the production house of which actress?

Ans- Anushka Sharma

Q4. What is the name of Boston Dynamics’s robot dogfamous on the internet, now available for general sale at $74,500?

Ans- Spot

Q5. Which country has been named the President of the UN Security Council for August 2021?

Ans- India



Amazon Today's Quiz Contest Terms:

This Contest will commence on 27th June 2020 From 8:00:00 A.M. (IST) To 12:59:59 P.M. (IST) (“Contest Period”)

In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App ("Amazon.in App").

Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.

The declared lucky winner(s) will be eligible for winning OnePlus TV

**More Amazon Quiz Answers**

Amazon Boat Progear Quiz Answers

Answer the Questions & stand a chance to Win Boat Aavante Soudbar

Question 1. ProGear smartband is a product of which of these brands?

Answer:- Boat

Question 2. Boat ProGear smartband has a Heart rate sensor.

Answer:-  TRUE

Question 3. How many sports modes does boAt ProGear smartband support?

Answer:- 14

Question 4. The screen size of boAt ProGear smartband is ____ inches.

Answer:- 0.96

Question 5. Which grade of water resistance does boAt ProGear smartband have?

Answer:- IP68



Amazon Oppo Headset Quiz Answers

Answer the Questions & stand a chance to Win Oppo Bluetooth Headset

Question 1. OPPO has recently launched 2 new Bluetooth headsets under the model 'Enco'. Which of the following does not come under the 'Enco' range of OPPO headsets?

Answer:- OPPO O Fresh earphone

Question 2. OPPO Enco W31 is a newly launched true wireless headphone designed to deliver clear and seamless listening experience. Which of the following is a feature of OPPO Enco W31?

Answer:-  All of these

Question 3. OPPO Enco W31 provides up to 15 hours of music playback with charging case.

Answer:- True

Question 4. OPPO Enco M31 is the latest arrival in neckband style wireless headsets, featuring Bluetooth 5.0 along with LDAC for richer audio quality. Which among the following is NOT a feature of OPPO Enco M31?

Answer:- Baking Cake

Question 5. A single charge of OPPO Enco M31 provides up to __ hours of music playback.

Answer:- 12



Amazon The Credit Card Quiz Answers

Answer the Questions & stand a chance to Win Rs 10000 Pay Balance

Question 1.  Amazon Pay ICICI credit card was launched in association with which bank?

Answer:- ICICI Bank

Question 2. What do Prime members get for shopping on Amazon with the Amazon Pay ICICI Bank credit card?

Answer:-  5% reward points

Question 3. 1 Reward Point is equal to how much Rs?

Answer:- Rs 1

Question 4. How do you get the Reward Points?

Answer:- is – Credited monthly, directly to your account as Amazon Pay balance

Question 5. What are the annual charges for the Amazon Pay ICICI Bank credit card?

Answer:- Zero rupees. It’s a lifetime free credit card.



Amazon Bournvita Quiz Answers

Answer the Questions & stand a chance to Win Rs 10000 Pay Balance

Question 1. What is the colour of the Bournvita Jar, as per the video?

Answer:- Orange

Question 2. According to the Video, Bournvita has  _____ formula.

Answer:-  Inner Strength

Question 3. Which benefits does Bournvita’s formula give, as per the video?

Answer:- All of the above

Question 4. How many glasses of Bournvita does the Granny prepare in the video?

Answer:- One

Question 5. What sports does the kid play in the video?

Answer:- Hurdle Race



Amazon Pay Balance Quiz Answers

Answer the Questions & stand a chance to Win Rs 10000 Pay Balance

Question 1. Which Of The Following Options CANNOT Be Used To Add Money To Amazon Pay Balance?

Answer:- Sending Cheque To Amazon Office

Question 2. Amazon Pay Balance Can Be Used To Pay On 10,000+ Partner Apps/Sites Such As Swiggy, IRCTC, Dream11, Dunzo, Etc.

Answer:- True

Question 3. Which Of This Is NOT A Benefit Of Amazon Pay Balance?

Answer:- Helps You Lose Weight

Question 4. Amazon Pay Balance Is Accepted For Payment At Which Of The Following Stores:

Answer:- All Of The Above

Question 5. You Can Load Up To Rs 10,000 Into Amazon Pay Balance Account Without Completing KYC.

Answer:- True



Amazon World Music Day Quiz Answers

Answer the Questions & stand a chance to Win Rs 5000 Pay Balance

Question 1. World Music Day was first proposed by American artiste Joel Cohen to mark which of these occasions?

Answer:- Summer Solstice

Question 2. The first World Music Day was observed in France in 1982. What was it called in France?

Answer:- Fete de la Musique

Question 3. Fill in the blanks in the theme for World Music Day- '_____, Love and Dip yourself in Music'

Answer:- Live

Question 4. Which of these musical instruments is NOT a stringed instrument?

Answer:- Clarinet

Question 5. Which of these instruments was banned from All India Radio for three decades?

Answer:- Harmonium



Amazon World Yoga Day Quiz Answers

Answer the Questions & stand a chance to Win Rs 10000 Pay Balance

Question 1. _______ contest, called 'My Life My Yoga' was launched by Ministry of AYUSH and the Indian Council for Cultural Relations (ICCR).

Answer:- Video Blogging

Question 2. The first International Day of Yoga, was observed around the world in which year?

Answer:- 2015

Question 3. Complete the theme of the International Day of Yoga 2020, 'Yoga at Home and Yoga with ______'

Answer:- Family

Question 4. The RBI brought out a commemorative coin of what value to mark International Yoga Day in 2015?

Answer:- 10 Rupees

Question 5. Which of these Yogasanas is also known as the Mountain Pose?

Answer:- Tadasana



Amazon Xiaomi Laptop Quiz Answers

Answer the Questions & stand a chance to Win Mi Notebook 14

Question 1. Which of the following is the latest addition in Xiaomi products?

Answer:- Laptop

Question 2. Which of the following is true about Xiaomi laptop?

Answer:- All of the above

Question 3. Xiaomi laptop is integrated with which of the following processor?

Answer:- Latest Intel 10th gen processor

Question 4. Xiaomi laptops comes loaded with pre-installed windows & office 365

Answer:- TRUE

Question 5. Xiaomi Laptop battery can last up to a maximum of ____ hours.

Answer:- 10 hours

Question 5. Xiaomi laptops with SSD takes less than 20 seconds to boot windows.

Answer:- TRUE


Amazon June Quiz Answers

Answer the Questions & stand a chance to Win Rs 5000 Pay Balance

Question 1. On June 6, 1674, who was coronated at the Raigad Fort and was given the title of ‘Chhatrapati’?

Answer:- Shivaji

Question 2. In June 2014, which of these states was split to create the 29th state in India?

Answer:- Andhra Pradesh

Question 3. On 25th June, 1983 India beat West Indies to win their first ever World Cup. Who was the West Indies captain in that match

Answer:- Clive Lloyd

Question 4. On June 21, 2018 1,00,984 participants set what Guinness World Record at Kota?

Answer:- World’s largest Yoga lesson

Question 5. Which famous writer, winner of the ‘Best of the Booker’ award was born on June 19, 1947?

Answer:- Salman Rushdie


Amazon LG Monitor Quiz Answers

Answer the Questions & stand a chance to Win LG Monitor

Question 1. Which of these is not a range of LG monitors?

Answer:- Nitro

Question 2. LG Monitors are suitable for which of these activities?

Answer:- All of the above

Question 3. LG IPS Monitors have a wide angle display.

Answer:- True

Question 4. Reader mode in LG monitors prevents ___.

Answer:- Eye fatigue

Question 5. Which of these is not possible with LG Monitors?

Answer:- Decoration



Amazon Business Extra Savings Quiz Answers

Answer the Questions & stand a chance to Win Rs 25000 Pay Balance

Question 1. You can Save up to _________on your business purchases by claiming GST input tax credit

Answer:- 28%

Question 2. Amazon business customers can access which of these features while making their business purchases?

Answer:- All of These

Question 3. There is no minimum quantity for ordering on Amazon Business

Answer:- True

Question 4. Every last week of the month, Amazon Business customers can avail exciting discounts & cashback across top categories during the _________. (Fill in the blank)

Answer:- Business Value Days

Question 5. What documentation do you require to register a business on Amazon Business apart from a business account on Amazon.in/business or Amazonbiz.in ?

Answer:- Any acceptable business license

Question 6. Amazon Business was first started in?

Answer:- US



Amazon Grocery Quiz Answers

Watch Video And Answer the Questions to stand a chance to Win Rs 10000

Question 1. What course is the female protagonist in the video pursuing?

Answer:- MBA

Question 2. The mom in the video was missing her MBA class to plan and buy groceries for the household. For what duration was she planning to buy groceries for?

Answer:- For the month


Question 3. Up to what % of savings can a customer make on monthly grocery, as shown in Video?
Answer:- 35%

Or 

Q3. You can save up to 35% on shopping for your monthly groceries from Amazon.in

Answer: True


Question 4. Which of these items will the female protagonist, NOT find on Amazon Pantry store?

Answer:- Mobile Phones

Question 5. What is the mother in laws apprehension on Online grocery shopping as shown in video?


Answer:- Lesser Savings

 How To Get/Claim:

How To Play Amazon Quiz Contest?
1. Download Amazon App
2. Open App
3. Scroll Down And Click On Quiz Banner
4. Click On Play Now
5. Give Above Answers And Play Quiz
6. And Chance To Win Exciting Prizes

Note: If You are Not Seeing Amazon Quiz Page in your App then Search ''Quiz'' or ''Funzone''. You will see 1st Result as ''FunZone'', win prizes with Games & Quizzes'' >>Open It>> You will see Today's Quiz.



No comments:

Post a Comment